
Arabica koffiebonen branden
Na ’t uitgebreid selecteren, proeven en cuppen gaat de pure ambacht pas echt beginnen. De hoogste tijd voor actie in de branderij.
Maak kennis met 't team achter Donna Verde. Vier grote liefhebbers van premium koffie en met een bijzondere passie voor Moeder Natuur en alle wonderen die ze aan ons beschikbaar stelt.
Donna
Fulltime inspiratiebron
Het bestaansrecht en de reden waarom we dit doen. En blijven doen.
Angelo
Concept en Creatie
Minister v. Emotionele Zaken en verantwoordelijk voor 't concept en creatie
Vallerey
Fijnproever en Brander
Onze smaakmaker en verantwoordelijk voor het ambachtelijke proces.
Levi
Plaatjesmaker Pur-Sang
Verantwoordelijk voor de visuele identiteit en vormgeving van 't merk.
" Je diepste wortels liggen in de natuur. Ongeacht wie je bent, waar je woont of wat voor leven je ook leidt, je blijft onherroepelijk verbonden met Moeder Natuur en de rest van haar schepping "
Charles Edward Cook, Schrijver en filosoof
Na ’t uitgebreid selecteren, proeven en cuppen gaat de pure ambacht pas echt beginnen. De hoogste tijd voor actie in de branderij.
Met ’t cuppen van koffie wordt simpelweg het professionele proefproces bedoeld. Zie het als een kunst of wetenschap. Vergelijk het met een sommelier.
Rijpe koffiebessen verwerken kan op verschillende manieren, maar de Honey methode is wel een favoriet. Geweldige zachte koffiesmaken met voldoende pit.
Ben je de-keuze-is-hier-reuze ook een beetje beu? Iets te kiezen hebben is fijn, maar vandaag de dag heeft het fenomeen keuzestress ook de productgroep koffiebonen te grazen genomen.
Wist je dat de wereldberoemde Cappuccino haar oorsprong kent in ’t oude Wenen? In de 17e eeuw wisten de Turken van ’t Ottomaanse rijk Wenen te veroveren.
Wil je genieten van heerlijke Arabica koffie met een lekkere zoete nasmaak zonder dat je er iets aan hoeft toe te voegen?
Soms versturen wij onze premium members een bijzondere mail boordevol inspiratie, prachtige verhalen en premium voordeel zoals 10% vaste klanten korting. Handig toch?