Genieten van koffie

Jouw koffieritueel bij ’t opstaan

Wist je dat het eerste uur van je dag vrijwel altijd bepalend is voor de rest van je dag? Als je ’t voor elkaar krijgt om elke ochtend met energie en frisse moed jouw dag tegemoet te lachen komt ’t goed. En hier hoort simpelweg een goed en vers gezet kopje koffie bij. 

” Hoe bijzonder is ’t eigenlijk dat over de hele wereld in de ochtend koffie wordt gedronken als dagstart. Een wereldwijd ritueel dat mensen bewust en onbewust met elkaar in verbinding brengt “

Oke je bent om en gaat vanaf morgen meedoen met ’t meest krachtige ritueel ter wereld. Koffie drinken, even stil staan bij jezelf en genieten van het moment. Klinkt misschien zweverig, maar het helpt, het is simpel en maakt je sterk. Maar hoort daar dan ook een serieus sterke kop koffie bij?

Dat is voor iedereen natuurlijk anders, maar ik adviseer wel om een echte kop met pure koffie te drinken en niet direct af te trappen met een mierzoete cappuccino of latte. Er zijn onwijs veel Arabica koffiebonen die je niet direct stijf laten staan van de cafeïne. Dit zijn soorten koffiebonen die zijn uitgebalanceerd tot geweldige smaaksensaties.

' Maak kennis met 't geliefde koffiemeisje

Arabica koffiebonen branderij DV
Arabica Koffie

Gewoon goede koffiebonen kopen

Ben je de-keuze-is-hier-reuze ook een beetje beu? Iets te kiezen hebben is fijn, maar vandaag de dag heeft het fenomeen keuzestress ook de productgroep koffiebonen te grazen genomen.

Lees verder »