~ Maak kennis met ~

" DONNA VERDE IS EEN GELIEFD KOFFIEMEISJE MET EEN ONGEREMDE PASSIE VOOR ARABICA KOFFIEBONEN EN AL ' T PURE DAT MOEDER NATUUR HAAR TE BIEDEN HEEFT "

Stap-2
AMBACHTELIJK GEBRAND
Met liefde en passie geplant, geplukt en ambachtelijk gebrand
PREMIUM KOFFIEBONEN
Altijd 100% Arabica koffiebonen van bijzondere kwaliteit
DONNA VERDE FOUNDATION
Je helpt mee aan 't verduurzamen van koffieplantages

- Premium Quality -

" Mijn naam is Donna Verde en ik inspireer Nederland over de kracht van Arabica koffiebonen en al ’t pure dat Moeder Natuur ons te bieden heeft. Nog heel eventjes wachten en je kunt hier binnenkort premium arabica koffiebonen kopen van bijzondere kwaliteit. Die dagelijks op ambachtelijke wijze worden gebrand in onze authentieke branderij midden in 't bos. Wil je kans maken op een gratis proefpakket? Laat dan hieronder je gegevens achter.

wave boven

" WIN EEN ARABICA KOFFIEBONEN PROEFPAKKET EN MAAK KENNIS MET DE KRACHT VAN PREMIUM KOFFIEBONEN "

Wil jij één van de 13 Premium Proefpakketten buit maken van Donna Verde? Laat dan vlug je gegevens achter en wie weet maak jij binnenkort kennis met de kracht van premium Arabica koffiebonen die met liefde zijn geplant, geplukt en gebrand. Geniet van heerlijke, eerlijke en 100% natuurlijke koffie van de beste kwaliteit. Dagelijks op ambachtelijk wijze gebrand midden in ’t hart van De Hoge Veluwe.

wave onder
Arabica koffiebonen van premium kwaliteit

Proef de perfectie van premium koffiebonen

Wist je dat koffie wereldwijd in de top 3 staat van meest gedronken dranken? Gek genoeg weten de meeste koffiedrinkers onder ons vrij weinig over arabica koffiebonen en de bijzondere en soms mysterieuze wereld  achter dit unieke product van Moeder Natuur.

Premium koffiebonen koop je simpelweg pas als je iets meer weet over koffie. En daar gaat Donna Verde jou bij helpen. Met handige informatie en binnenkort lanceert ze ’t Premium Koffiebonen Proefpakket. Een bijzondere selectie 100% Arabica koffiebonen van bijzondere kwaliteit.

~ QUOTE VAN DE MAAND ~

" Je diepste wortels liggen in de natuur. Ongeacht wie je bent, waar je woont of wat voor leven je ook leidt, je blijft onherroepelijk verbonden met Moeder Natuur en de rest van haar schepping "

Charles Edward Cook, Schrijver en filosoof

- Donna Verde -

" Ontdek samen met Donna de bijzondere wereld achter arabica koffiebonen en al ’t pure dat moeder natuur ons te bieden heeft "

Arabica koffiebonen proefpakket

Ben je opzoek naar ’t perfecte koffiebonen proefpakket? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Binnenkort lanceert Donna Verde ’t Premium Koffiebonen Proefpakket dat bestaat uit 5 geweldige koffiesmaken die met liefde en zorg zijn samengesteld voor onze klanten. Donna Verde neemt je  mee op een inspirerende reis langs landen die bekend staan om de hoge kwaliteit Arabica koffiebonen en de meest smaakvolle koffies ter wereld produceren. En dit doen ze altijd met respect en liefde voor moeder natuur. Net als bij Donna Verde streven deze plantages ook naar een 100% duurzame koffieketen en daar gaan wij ze bij helpen met de Donna Verde Foundation. Hierover binnenkort meer informatie.

Ook vertellen we je tijdens deze unieke reis graag meer over de traditionele wijze van ’t planten en plukken van Arabica koffiebonen. Wist je dat ze in Peru nog net zo te werk gaan zoals de Inca’s het vroeger deden? Daar worden de Arabica koffiebonen nog op authentiek traditionele wijze geteeld. Inspirerend om te zien hoeveel voorliefde ze daar hebben voor de natuur en alle mythische herinneringen die daar zijn achtergelaten. Of droom weg bij de mysterieuze Arabica koffiebonen uit India of Indonesië. Allemaal 100% Arabica koffiebonen van simpelweg uitzonderlijke kwaliteit.

Bijzondere arabica koffiebonen

De Arabica koffiebonen van Donna Verde worden Hartje Hoge Veluwe op ambachtelijke wijze gebrand en verpakt. En dat doen we met oog voor detail. Dit betekent dat we niet tegen een zo laag mogelijke prijs proberen te branden, maar sturen op maximale kwaliteit, beleving en plezier. We branden de koffiebonen in kleine oplages met kleinere branders. Zo houden we de touwtjes in ’t kader van versheid en bederf goed in handen. En binnen ’t proces doen we nog veel ouderwets met ’t handje. Dit is een bewuste keuze. Gewoon zoals vroeger, maar waar nodig met de hulp van slimme technologie om ergens zeker van te kunnen zijn. Of om onze klanten op een snelle en slimme manier te kunnen bereiken.

Wist je dat Arabica koffiebonen eigenlijk uit Afrika komen? Tegenwoordig kom je Arabica koffie overal ter wereld tegen. En zijn Arabica koffiebonen voor een aantal landen zelfs het hoofdinkomen en nationaal handelstrots. Donna Verde selecteert alleen de koffieplantages die hun best doen om duurzaam te werken en streven naar een 100% fossielvrije toekomst. Uit landen met een verhaal en rijke geschiedenis over dit enorm bijzondere natuurproduct.