~ Donna Verde ~

" DONNA VERDE IS EEN GELIEFD KOFFIEMEISJE MET EEN ONGEREMDE PASSIE VOOR ARABICA KOFFIEBONEN EN AL ' T PURE DAT MOEDER NATUUR HAAR TE BIEDEN HEEFT "

Donna in Guatemala
AMBACHTELIJK GEBRAND
Met liefde en passie geplant, geplukt en ambachtelijk gebrand
PREMIUM KOFFIEBONEN
Altijd 100% Arabica koffiebonen van bijzondere kwaliteit
DONNA VERDE FOUNDATION
Je helpt mee aan 't verduurzamen van koffieplantages

- Guatamala -

" Mijn naam is Donna Verde en ik inspireer Nederland over de kracht van Arabica koffiebonen en al ’t pure dat Moeder Natuur ons te bieden heeft. Ook vind ik ’t belangrijk dat we allemaal respectvol met de natuur omgaan. Het zou toch fijn zijn als onze kinderen en de generaties daarna ook nog kunnen genieten van heerlijke, eerlijke en 100% natuurlijke koffie? Ik vertel over de pure kracht van arabica koffiebonen die met liefde en respect worden geplant, geplukt en gebrand."

proces coban v4

Coban

Premium Arabica koffiebonen

Wist je dat Arabica koffiebonen in levende vorm rode besjes zijn die groeien aan de Arabica koffieplant? Ze groeien niet overal, maar op bijzondere plekken zo dicht mogelijk tegen de warme evenaar aan. De hoogte is allesbepalend voor de creatie van premium kwaliteit koffiebonen. Donna kiest de plantages met zorg uit. Het is belangrijk dat ze bewust en duurzaam te werk gaan in harmonie met Moeder Natuur.

proces huehuetenango v4

Huehuetenango

Dagvers en maatwerk

In de ambachtelijke branderij van Donna is het elke dag een feestje. Met een klein team van ervaren guru’s branden we 7 dagen per week verse premium koffiebonen. Dit doen we voor Donna’s winkel en voor liefhebbers die gebruik maken van private roasting. Door dagelijks in kleine hoeveelheden te branden garanderen we versheid. Dit doen we op ambachtelijke wijze en met oog voor detail.

proces antigua v4

Antigua

Premium verpakt en verzonden

Na ’t branden van de koffiebonen worden ze met de hand gecontroleerd en verzorgd. Zodat ze nog even kunnen uitblazen voordat ze verpakt worden in premium koffiezakken met luchtventiel. Kort hierna wordt de bestelling netjes ingepakt, ge-dubbelcheckt en klaargezet voor een enkele reis naar de rechtmatige eigenaar. Bij elkaar opgeteld duurt de gehele reis 2 tot 3 werkdagen.

~ QUOTE VAN DE MAAND ~

" Je diepste wortels liggen in de natuur. Ongeacht wie je bent, waar je woont of wat voor leven je ook leidt, je blijft onherroepelijk verbonden met Moeder Natuur en de rest van haar schepping "

Charles Edward Cook, Schrijver en filosoof

ONZE PRODUCTEN