~ Maak kennis met ~

" DONNA VERDE IS EEN GELIEFD KOFFIEMEISJE MET EEN ONGEREMDE PASSIE VOOR ARABICA KOFFIEBONEN EN AL ' T PURE DAT MOEDER NATUUR HAAR TE BIEDEN HEEFT "

header proces
AMBACHTELIJK GEBRAND
Met liefde en passie geplant, geplukt en ambachtelijk gebrand
PREMIUM KOFFIEBONEN
Altijd 100% Arabica koffiebonen van bijzondere kwaliteit
DONNA VERDE FOUNDATION
Je helpt mee aan 't verduurzamen van koffieplantages
arabica koffiebessen wassen dv
ambachtelijke branderij 1

Met Liefde, passie en plezier...

De Arabica koffiebonen van Donna Verde zijn met liefde en zorg geplant, geplukt en gebrand. We werken uitsluitend samen met boeren, plantages en leveranciers die op een duurzame manier te werk gaan. Want 't zou toch fijn zijn als de generaties na ons ook nog kunnen genieten van heerlijke, eerlijke en 100% natuurlijke koffie?

Proef de perfectie van premium koffiebonen. Dagelijks op ambachtelijke wijze gebrand in 't bosrijke hart van de Hoge Veluwe.

- Premium Quality -

" Wij willen de natuur zo min mogelijk tot last zijn. Daarom is ’t onze missie om de koffieketen eerlijker en duurzamer te maken. Want ’t zou toch fijn zijn als onze kinderen en de generaties na ons ook kunnen blijven genieten van heerlijke, eerlijke en puur natuurlijke koffie "

" Proef de perfectie van premium koffiebonen. Dagelijks op ambachtelijke wijze gebrand in 't bosrijke hart van de Hoge Veluwe "

Op ambachtelijke wijze gebrand. Dagvers of voor jou op maat.

Net zoals bij de bakker werken wij in de vroege ochtend op ambachtelijke wijze aan het creëren van de premium arabica koffiebonen. Van dagverse voorraad tot private roasting.

- Donna Verde -

" Ontdek de bijzondere wereld achter arabica koffie en al ’t pure dat moeder natuur ons te bieden heeft "